Om oss

Picasso frisør AS ble åpnet på Åmot 1. august 2008 av Wenche M. Bauer, Tine G. Kvinen og Ann Synøve Bakken. Med oss på teamet har vi frisør Ellen de With, lærling Annika Haddeland og Margret Sørensen.

   

Wenche Merete

I 1998 fikk jeg mitt svennebrev som frisør. Har tidligere jobbet i Lyngdal, Stavanger og i august 2008 startet vi Picasso frisør i Kvinesdal. Det å få jobbe i et kreativt team gjør at jeg stortrives i jobben min som frisør. Liker å treffe nye mennesker hver dag og håper på å gjøre akkurat deg til en fornøyd kunde.
   

Tine

Jeg begynte min læretid på Pepita frisørsalong i juni 2002, tok svenneprøven i oktober 2004. Der jobbet jeg i 6 år før vi startet Picasso frisør i august 2008. I 2010 tok jeg Fudge Color Master Class og i februar 2011, svennebrevet i herrefaget. Jeg er veldig glad i frisøryrket, å være kreativ, lære nye ting og treffe hyggelige kunder.
   

Margrèt

Jeg begynte min frisørutdannelse i august 2004 på Fjølbrautarskolen Sudurnesja på Island.I august 2006 begynte jeg min læretid hos Elegans på Island og begynte på Picasso Frisør april 2013 og tok så svenneprøven i november 2014.Jeg trives veldig godt som frisør fordi det er variert og lærerikt.
   

Annika

Jeg begynte som lærling her på Picasso Frisør i juli 2012, tok svenneprøven i juni 2014. Ser fram til å lære videre og utvikle kreativiteten for å bli en best mulig frisør. I starten av juni 2014 tok jeg kurs i extension fra Great Lenghts og elsker å jobbe med det og se det fantastiske resultatet man kan oppnå! Jeg liker og jobbe i et kreativt team sammen med masse hyggelige kunder.
   
 

Anette

Jeg begynte som ny lærling på Picasso Frisør i mai 2014.Jeg er veldig glad i frisøryrket og ser fram til å lære mye nytt. Gleder meg til å treffe masse nye mennesker å håper på å gjøre deg fornøyd som kunde.
   
 

Irina

Startet min frisør utdanningen i 2013 i Kr.sand på Tangen videregående skole. Sommeren 2014 begynte jeg som lærling. Jeg er veldig glad i jobben min og trives godt i lag med mine medarbeidere og mine kunder. Liker veldig godt kurs og er alltid klar for å lære mye nytt! Sommeren 2015 tok jeg kurs med ib-brow for og kunne style bryn på best mulig måte! Er veldig glad for og kunne jobbe hos Picasso frisør med masse dyktige og kreative folk og kunne få lære og utvikle meg på best mulig måte! Håper og møte akkurat deg og gjøre deg så fornøyd som mulig!
Austerdalsvegen 3b
4480 Kvinesdal
Telefon: 38 35 51 55